Робоча зустріч

Дата: 21-11-2013, 10:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Дев’ятнадцятого листопада 2013 року на факультеті економіки і управління відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи ТНЕУ доктора економічних наук, професора Василя Ярославовича Брича з кураторами академічних груп.

 

«Виховна робота з студентами є важливою складовою навчального процесу. Бути куратором − відповідальна, але дуже вдячна місія. Ви є прикладом для наслідування, наставниками молоді, яка робить перші кроки у доросле життя. Звичайно, у процесі роботи виникають певні труднощі. Ми готові вислухати Вас і посприяти у їх вирішенні», − зауважив Василь Ярославович.

 

На зустріч був запрошений також директор студентського містечка Іван Володимирович Плішко. Він наголосив на тому, що студенти, які проживають у гуртожитку, потребують особливої уваги, зокрема першокурсники.

 

Куратори академічних груп проінформували про проведену роботу, висловили свої пропозиції та ідеї. Василь Ярославович пообіцяв допомогти реалізувати заплановане.
«Ми активно співпрацюємо зі студентами, відвідуємо виставки, музеї, театри, беремо участь у наукових конференціях. Для нас важливо виховати нашу молодь не тільки фахівцями в економічній сфері, а й всесторонньо розвиненими особистостями. Ми завжди відкриті для студентів і готові їх підтримувати», − зазначив декан факультету економіки і управління Віктор Михайлович Островерхов.