» » Студенти кафедри менеджменту відвідали V Західноукраїнську туристичну виставку-фестиваль

Студенти кафедри менеджменту відвідали V Західноукраїнську туристичну виставку-фестиваль

Дата: 21-05-2013, 11:27 | Автор: Ірина Калин, ст. групи МТГБ-31

Вісімнадцятого травня 2013 року студенти кафедри менеджменту з ініціативи завідувача кафедри Брича Василя Ярославича та викладачів кафедри Нагари М. Б., Гугул О. Я., Маєвської М. Ю. відвідали V Західноукраїнську туристичну виставку-фестиваль, що відбулась в м. Тернополі в парку ім. Т. Шевченка. 

 

У виставці взяли участь перший заступник і заступник голови облдержадміністрації Микола Головач та Василь Гецько, 14 туроператорів з різних областей України, а також іноземні делегації з Польщі, Болгарії, Іспанії та Придністров'я. Найбільш чисельною виявилася польська делегація, представлена аж 15 туроператорами. Свої вітання від польської сторони учасникам та гостям виставки особисто передав представник Генерального консульства Республіки Польща у Львові, радник міністра, консул Войцех Білінські.

 

Під час фестивалю були представлені аматорські художні колективи, майстер-класи народних ремесел, міні фестивалі гончарства та ковальства, ярмарок продажу туристичних послуг,  показ середньовічного та українського національних костюмів різних регіонів України, а також фестиваль кулінарного мистецтва «Барвиста кухня» та «Традиційна кухня Галичини, Волині і Поділля». Крім цього, було визначено кращих представників туристичного продукту, а також відбувся розіграш подарунків від учасників виставки. 

 

Всі бажаючі були ознайомлені з ринком туристичних послуг України, а також з тернопільським туристичним продуктом в розрізі районів та міст області. Загалом, виставка-фестиваль вразила студентів своєю масштабністю та організованістю, де вони змогли дізнатись багато цікавої інформації та просто весело провести час.