» » Результати фотоконкурсу між студентами університету «В моєму серці квітне Україна»

Результати фотоконкурсу між студентами університету «В моєму серці квітне Україна»

Дата: 20-05-2013, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом 22-26 квітня 2013 року у фойє першого корпусу ТНЕУ було проведено фотоконкурс між студентами університету «В моєму серці квітне Україна». На світлинах студентів дійсно розквітала наша держава різнобарвними кольорами, які яскраво підкреслювали красу нашого народу, а також незаперечні таланти молодих обдарувань, що навчаються в нашому університеті. Справді, митці-фотохудожники – дивовижні творці прекрасного, адже якщо маляр малює картину, то фотомитець цю картину відшліфовує за допомогою світла, тіні і своєї фантазії. 

 

Студенти нашого університету – таки найталановитіші, бо вміють відчувати цей дивовижний український світ. Як і в кожному конкурсі, у цьому також були свої переможці. Ними стали: Владислав Вітовський (ФББ) – І місце, Володимир Кусмарцев (ЮФ) – ІІ місце, Тамара Демидюк (ФФ) – ІІІ місце, Христина Гомівка (УНФЕМ) – ІІІ місце. 

 

Переможцям конкурсу були вручені прекрасні фотоальбоми від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ (голова – Шевчук А.М.). Щиро бажаємо переможцям та учасникам фотоконкурсу наснаги до подальших звершень, непосидючості у творенні шедеврів, а також побільше перемог, які демонструватимуть багате суцвіття талантів нашого рідного університету.