» » Відбулося Урочисте засідання науково-технічної ради ТНЕУ

Відбулося Урочисте засідання науково-технічної ради ТНЕУ

Дата: 20-05-2013, 15:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцятого травня 2013 року об 11-00 годині в залі засідань відбулося Урочисте засідання науково-технічної ради Тернопільського національного економічного університету, присвячене Дню науки в Україні.

 

З вітальним словом до членів науково-технічної ради виступили ректор ТНЕУ  Крисоватий Андрій Ігорович, заступник міського голови Степанюк Олександр Іванович, проректор з наукової роботи ТНЕУ Задорожний Зеновій-Михайло Васильович.

 

У засіданняі взяли участь: декани факультетів, заступники деканів факультетів з наукової роботи, завідувачі кафедр, заступники завідувачів кафедр з наукової роботи, керівники та працівники наукових підрозділів, члени Ради молодих вчених та Студентського наукового товариства, професорсько-викладацький колектив, відзначений у наказі ректора університету „Про відзначення науковців Університету з нагоди Дня науки в Україні”.

 

Звертаючись до членів науково-технічної ради ТНЕУ, ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий наголосив: «День науки – свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості.  Це свято органічно увійшло в наше університетське життя і дійсно стало днем шанування всіх, хто пов’язаний з науковими дослідженнями, з науковою творчістю… В університеті зберігається позитивна тенденція зі збільшення обсягів науково-дослідних робіт. У 2012 році за рахунок коштів загального та спеціального фондів виконувалася 41 науково-дослідна робота на загальну суму 1 млн. 137 тис. грн. Щорічно науковцями університету завершуються понад 30 науково-дослідних робіт; одержуються більше 15 патентів України на винаходи і корисні моделі; публікуються понад 3000 наукових праць, у томі числі більше 100 монографій, підручників та навчальних посібників. У вищому навчальному закладі щорічно проводиться понад 50 наукових заходів міжнародного, всеукраїнського та регіонального рівнів». «Це професійне свято – гарний привід сказати Вам щирі слова вдячності за невтомну плідну і творчу працю, без якої важко уявити міцну державу з потужним, стабільним виробництвом і високим рівнем духовності, - зауважив Андрій Ігорович, вітаючи науковців ТНЕУ.

 

У ході засідання було нагороджено вчених університету пам’ятними  подарунками, подяками та грамотами за керівництво, виконання та вагомі результати наукових досліджень з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки; за забезпечення високої якості видання фахових наукових журналів та збірника наукових праць; за вагомий внесок у підготовку студентів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук; за високий рівень організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Облік і аудит»; за вагомий внесок у підготовку студентів-переможців Всеукраїнської студентської олімпіади.

 

Щиро вітаємо наукову еліту нашого університету, бажаємо творчого натхнення, невичерпної наснаги та нових вагомих звершень!

 

Фотоархів знаходиться у прикріпленому файлі.



 

nagorodzhennya.rar
Завантажити