«Студент – восьме диво світу»

Дата: 17-05-2013, 16:01 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Чемпіонат КВН між збірними командами факультетів на кубок ТНЕУ на тему «Студент – восьме диво світу» відбувся 16 травня 2013 року в актовій залі університету. 

 

Сім збірних команд взяли участь у чемпіонаті. Їх виступи оцінювало компетентне журі у складі Сергія Камінка – виконавчого директору Інтернет-кафе «Крапка», Ігоря Романця – директора центру інформаційних технологій ТНЕУ, Ірини Чорної – кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології  ТНПУ ім. Гнатюка, Тетяни Песик – капітана команди КВН «VIP» та Миколи Борсука – учасника команди КВН «VIP». 

 

Боротьба на сцені була напруженою, і про це свідчать результати. Одразу дві команди розділили між собою перше місце: збірна команда ФЕУ «Я ту сесію не здам» (капітан П’янков Ігор) та команда ФББ «Ва-банк» (капітан Ковальчук Іван). Друге місце виборола команда «Олександрівна» УНФЕМ  (капітан Олесь Зіньків).

 

Привітав та нагородив учасників і переможців гри проректор з питань гуманітарної освіти та виховання Богдан Петрович Адамик. Усі збірні команди отримали грамоти та солодощі, а переможці грошові премії від ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого та цінні подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ (голова Антон Шевчук).

    

Журі високо оцінило  рівень підготовки команд та якість їхнього виступу. А ми вітаємо переможців та учасників із черговим святом веселої, винахідливої, кмітливої гри!