» » Міжнародний форум "Розвиток міжнародного туризму на Тернопільщині"

Міжнародний форум "Розвиток міжнародного туризму на Тернопільщині"

Дата: 17-05-2013, 15:40 | Автор:

П’ятнадцятого травня 2013 року у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбувся міжнародний форум "Розвиток міжнародного туризму на Тернопільщині", організаторами якого виступили кафедра міжнародної економіки ТНЕУ та Управління з питань туризму та курортів Тернопільської обласної державної адміністрації.

 

 У  форумі взяли  участь  представники органів державної  влади та місцевого  самоврядування, керівники туристичних  фірм, громадських організацій, викладачі та студенти ТНЕУ та іноземні гості.  

 

Дискусію серед учасників викликали ряд проблемних аспектів функціонування туристичної галузі Тернопілля: покращення туристичної інфраструктури області, регіональної стратегічної концепції міжнародної конкурентоспроможності туристичних підприємств регіону, формування туристичного бренду Тернопільщини, розвитку освітнього туризму та запозичення іноземного досвіду в цій сфері, перспективи розвитку спелеотуризму  та зеленого туризму Тернопільщині та ряд інших.

 

В рамках форуму відбулося також підписання угоди про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Управлінням з питань туризму та курортів Тернопільської обласної державної адміністрації.

 

Робота форуму пройшла на високому фаховому рівні, в процесі дебатів було напрацьовано ряд пропозицій, що знайдуть своє відображення в умовах реалізації стратегії розвитку міжнародного туризму на Тернопільщині, про що було зазначено в ході підведення підсумків роботи форуму усіма його учасниками.

 

Кафедра міжнародної економіки та Управлінням з питань туризму та курортів ТОДА дякують усім учасникам форуму за участь, зичать натхнення та реалізації усіх задумів. 

 

Матеріал підготував Роман Зварич