» » Всеукраїнська конференція «Гостинне місто»

Всеукраїнська конференція «Гостинне місто»

Дата: 17-05-2013, 11:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сімнадцятого травня у Тернопільському національному економічному університеті проходить Всеукраїнська конференція «Гостинне місто». 

 

Активну участь у ній візьмуть: керівники органів місцевого самоврядування зі всієї України та делегації з партнерських міст: Тарнув (Польща), Жешув (Польща), Тирасполь (Придністров’я), Батумі (Грузія). Прибудуть і представники Генерального консульства Республіки Польща у Львові. На конференції також виступить  доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, завідувач кафедри менеджменту ТНЕУ Василь Ярославович Брич.

 

 

Учасники конференції обговорять перспективи розвитку туризму в їхніх містах. Зокрема, виступаючі працюватимуть у секціях: «Секрет конкурентоздатності міста на ринку туризму – світовий та національний досвід», «Як місту знайти гроші та надійних партнерів для розвитку туризму», «Формування інформаційно-рекламного середовища для підтримки розвитку внутрішнього туризму». За результатами конференції буде прийнята резолюція.

 

Щиро бажаємо учасникам конференції плідної роботи, конструктивної дискусії та творчих ідей!