» » 95-річчя Товариства Червоного Хреста України

95-річчя Товариства Червоного Хреста України

Дата: 17-05-2013, 10:50 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Для Товариства Червоного Хреста України 2013 рік знаменний тим, що вся червонохресна спільнота відзначає своє 95 - річчя. Емблему цієї організації знають у всьому світі. Вона давно стала символом милосердя і жертовного служіння.

 

Товариство Червоного Хреста - єдине з національних товариств, яке зберегло патронажну службу і виконує потужну програму медико-соціальної підтримки соціально-побутового обслуговування одиноких перестарілих та непрацездатних громадян, інвалідів, ветеранів війни та праці, а також проведення освітніх та профілактичних програм серед населення.

 

З нагоди річниці в Українському домі “Перемога” пройшов святковий захід. Керівники міста та області нагородили працівників Товариства Червоного Хреста грамотами та висловили слова подяки голові обласної організації Товариства Червоного Хреста Олександрі Бригадир за плідну працю. Творчі колективи Тернопільського національного економічного університету подарували присутнім  яскравий концерт.

 

Свої мистецькі вітання презентували: дует «Вишиванка»,  солістки народного театру пісні «Для тебе» Ірина Новомлинська, Тетяна Шарган, Наталія Цар, солістка гурту “Краплинки» Роксолана Залізняк. Звучали пісні про весну та кохання у виконанні Оксани Балуцької, Лариси Цетнар. 

  

Особливим піднесенням обдарувала присутніх заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська, завершивши ювілейний концерт піснями «Моя земля» та «Свято».