» » Вручення дипломів магістрам факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Вручення дипломів магістрам факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Дата: 25-01-2023, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося вручення дипломів магістрам факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету.

Колектив факультету, випускники та студенти хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять усіх полеглих героїв, які самовіддано пішли захищати державу та свої сім’ї. На жаль, серед загиблих є  випускники ФКІТ -  Володимир Теслюк і Максим Квапиш. Вічна пам’ять захисникам!

Із вітальним словом до присутніх звернувся декан факультету Микола Дивак,  який  зазначив, що саме індустрія інформаційних технологій робить надзвичайно багато для нашої спільної перемоги. «Будьте гідними випускниками. Впевнено будуйте нову Україну та пам’ятайте, що ви – наше майбутнє!», - сказав Микола Петрович.

Теплі слова привітань промовили завідувачі кафедр і наставники академічних груп: «Пам’ятайте, наші випускники, що ми пишаємося вами, ви - наша гордість, особистості від яких залежить відбудова і процвітання нашої  непереможної та незламної  України».

Старости груп висловили вдячність викладачам за посіяне зерно науки у серцях, мудрість і професійну діяльність, а також підготували відео про студентські будні, аби разом із присутніми пригадати найпрекрасніші миті з життя улюбленого факультету.

Патріотичними піснями випускників вітали юнаки та дівчата молодших курсів.

Дорогі випускники! Нехай ваша дорога життя буде легкою та цікавою, сповненою неймовірних відкриттів і звершень. Натхнення вам, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!


 

Особливу подяку у підготовці  та  проведенні свята висловлюємо декану факультету Миколі Диваку і заступниці декана Людмилі Гончар. 

Автори статті: студентка групи  АКІТ- 21 Марія Лисик і студент групи КНШІ -11 Віталій Шевчук.