» » Студенти ТНЕУ побували на «уроці здоров’я»

Студенти ТНЕУ побували на «уроці здоров’я»

Дата: 24-01-2013, 11:45 | Автор: Ярина Сушко, ФМБМ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання

Про здоровий спосіб життя та планування сім’ї йшлося на тренінгу «Здоров’я жінок України», який 22 та 24 січня провела для студентів 3-5 курсів ТНЕУ представник міжнародної громадської організації «Єднання», тренер Галина Дричик. 

 

Захід відбувся за підтримки Агентства США з міжнародних відносин USAD та Інституту досліджень і тренінгів ім. Дж. Сноу. Основні його завдання – інформування молоді про здоров’я та його види, планування сім’ї та боротьба з абортами.

 

Учасники тренінгу в ігровій формі обговорювали такі важливі для сучасної молоді проблеми, як зміцнення фізичного і психічного здоров’я та міжособистісних відносин.

 

За визначенням ВООЗ: «Здоров’я – це повне фізичне, психологічне та соціальне благополуччя людини, а не відсутність хвороб».  Отже, кожна людина повинна усвідомлювати, що її здоров’я залежить не тільки від зовнішніх факторів, але й від гармонії з собою та оточуючим світом.  Саме тому, проводити такі тренінги, де молоді люди можуть ділитись думками, висловлювати свої ідеї та точки зору, є хорошою практикою для нашого університету. В результаті, студенти отримали багато корисної інформації та хороших вражень від спілкування. 

 

-Не будьте листком, який летить за вітром. Людина повинна ставити собі цілі та йти вперед, щоб досягати їх! - підсумувала тренер Галина Дричик. 

 

Щиро дякуємо за цей «урок здоров’я», який стане для усіх учасників цього заходу засторогою від необдуманих вчинків у майбутньому.