«Свято футболу»

Дата: 15-06-2021, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 червня 2021 року у класичному університеті Тернополя відбувся захід «Свято футболу» під патронатом ректора Андрія Крисоватого.

Метою змагань є популяризації здорового способу життя та занять спортом серед викладачів та студентів закладу вищої освіти.

Із вітальним словом виступив директор навчально-наукового центру студентського спорту Західноукраїнського національного університету Роман Циквас та завідувач кафедри фізичної реабілітації і спорту ЗУНУ Роман Гах.

Участь взяли  факультет фінансів та обліку, юридичний факультет, факультет комп'ютерних інформаційних технологій, навчально-науковий інститут інноватики, природокористування та інфраструктури, навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина та ВСП Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ. На першому етапі відбулося 6 конкурсів, за результатами яких 4 кращих команди вибороли право змагатися за 1-2 та 3-4 місця.  Переможцями стали студенти навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури.

Спорт – це майбутнє,  крок уперед, та невід'ємна частина нашого життя!