Вельмишановні колеги!

Дата: 15-05-2021, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаю наукову спільноту авторитетного освітянського колективу Західноукраїнського національного університету з професійним святом -  Днем науки!

Суспільство чекає на дослідження і розробки вчених, які б забезпечили Україні гідне життя. Інтеграція нашої держави у світовий освітній простір потребує всебічної підтримки науки. Це вимагає нового осмислення та творчого опанування здобутків як світової, так і вітчизняної наукової думки. Разом з тим сучасний інтелектуальний поступ України має спиратися на власний досвід та знання.

Наука є визначальним чинником життєдіяльності закладу вищої освіти. У ній закладений могутній фактор формування потенціалу нації. Приємно відзначити, що класичний університет Тернополя з кожним роком творчо зростає, презентуючи на конференціях, міжнародних виставках, форумах найвагоміші надбання, педагогічні інновації, практику використання сучасних інформаційних технологій у  навчанні, підручники нового покоління.

 Відрадно, що молода наука демонструє вагомі досягнення високий науковий потенціал, можливості та перспективи для росту університету.

Упевнений, що спільними зусиллями ми створимо хороший ґрунт для майбутнього української науки. Ваші доробки надають унікальну можливість переконливо довести суспільству високу ефективність наукових напрацювань.


Шановна наукова громадо!

Бажаю Вам віднайти рівновагу духу й реалізувати себе у сучасному світі. Хай завжди супроводжує Вас міцне здоров‘я, гарний настрій, віра в те, що Ви робите велику справу для України.

 

Ректор                                                              Андрій КРИСОВАТИЙ