» » Освітній центр Concept за підтримки Британської Ради в Україні оголошує конкурс для студентів

Освітній центр Concept за підтримки Британської Ради в Україні оголошує конкурс для студентів

Дата: 21-11-2012, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Освітній центр Concept за підтримки Британської Ради в Україні (British Council) оголошує конкурс для студентів. Умова участі – написання мотиваційного листа англійською мовою (Motivation letter), який є обов'язковою вимогою зарубіжних вищих навчальних закладів.

 

Цього разу переможець конкурсу отримає можливість поїхати до мовної школи Stafford House Brighton (покривається вартість навчання та проживання) на двотижневий курс англійської мови.

 

У рамках конкурсу в офісі Британської Ради у Києві буде проведено семінар (23 листопада 2012 року), на якому можна буде дізнатись про особливості написання мотиваційних листів.

 

Умови конкурсу:

 

- Вкажіть, в якому вищому навчальному закладі і за якою спеціальністю Ви б хотіли навчатися.

- Опишіть Ваші академічні інтереси, досягнення, успіхи в навчанні. Сформулюйте причини, які спонукали Вас продовжити навчання у цьому навчальному закладі.

 

- Яким чином, на Ваш погляд, навчання буде сприяти розвитку Вашої подальшої кар'єри? Які переваги Ви отримаєте у майбутньому.

- Перелічіть Ваші інтереси та захоплення, в тому числі і неакадемічні, такі як різноманітні публікації та участь у соціальних проектах.

- Вкажіть, які предмети Ви б хотіли вивчати поглиблено. Чому? На яку тему Вам було б цікаво написати наукову роботу (для отримання ступеня бакалавра або магістра)?

 

Кінцевий термін прийому робіт – 1 грудня 2012 року. 

 

Участь можуть брати студенти українських ВНЗ та молоді фахівці віком до 35 років.

 

 

За матеріалами Освітнього порталу