» » Колектив кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу ТНЕУ запросив вступників на філіжанку кави

Колектив кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу ТНЕУ запросив вступників на філіжанку кави

Дата: 26-05-2020, 15:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями з ініціативи колективу кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу ТНЕУ відбувся профорієнтаційний захід у новому креативному онлайн-форматі «coffee party». Майбутні абітурієнти та їхні батьки мали можливість познайомитися з умовами вступу до ТНЕУ за освітньою програмою «Аудит і аналіз бізнесу», спілкуючись за філіжанкою кави.

 

Хедлайнером заходу виступив д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Михайло Лучко. Він представив високоповажних гостей, запросив усіх учасників до неформального спілкування та забезпечив високий рівень організації профорієнтаційної зустрічі.

 

Майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків радо вітали декан факультету фінансів та обліку, Андрій Кізима, відповідальний секретар приймальної комісії, Олександр Шашкевич, викладачі кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу й студенти різних років навчання.

 

Була чудова можливість послухати виступи гостей:

– Олени Макеєвої – екс-заступника міністра фінансів, співзасновниці та віце-президента Ради незалежних бухгалтерів і аудиторів, голови Ради директорів аудиторської фірми «Аксьонова та партнери»;

– Robert Dmuchowski – доктора економіки Ольштинської вищої школи економіки;

– Юрія Іванечка – к.е.н., бухгалтера-експерта аудиторської фірми Тер Аудит, бухгалтера-експерта Всеукраїнського об'єднання Баланс клуб;

– Наталії Галушки – к.е.н., економіста бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності ТОВ «Степ»;

– Назара Лилика – директора Золочівського структурного підрозділу ТОВ «Торгова група Арс-Кераміка» у м. Золочів, випускника 2017 р.

 

Приємно було почути теплі та щирі відгуки студентів: Інни Федчишин, Раїси Батури, Наталі Луб, Діани Зюбрій, які поділилися враженнями від навчання, розповіли про рідний університет та улюблених викладачів, розказали про можливості закордонного семестрового навчання та похвалилися власними спортивними успіхами й мистецькими досягненнями.

 

К.е.н., доцент кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Олександр Бречко презентував для майбутніх абітурієнтів цікаві інформаційні матеріали про умови вступу до ТНЕУ й переваги освітньої програми «Аудит і аналіз бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

 

На завершення організатори отримали безліч вдячних відгуків від гостей та учасників профорієнтаційного онлайн-заходу.