» » У ТНЕУ розпочала роботу Школа німецької мови

У ТНЕУ розпочала роботу Школа німецької мови

Дата: 15-12-2018, 15:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 грудня 2018 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулося відкриття Школи німецької мови для старшокласників з підготовки до здачі ЗНО, заснованої Українсько-німецькою факультет-програмою, кафедрою міжнародної економіки Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Гаврилишина, Навчально-науковим центром з вивчення іноземних мов  ТНЕУ спільно з Технічним університетом Дрездена за підтримки Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти в рамках ініціативи «Стань успішним українцем». 


Заняття у школі німецької мови проводитимуться щосуботи з 10.00 до 13.00 год. до 20 квітня 2019 року (за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, ауд. 1203).

 

Школа працює на безкоштовній основі. Випускники запрошуються на навчання в ТНЕУ за спеціальністю «Економіка», освітня програма «Міжнародна економіка», де студенти перші два роки навчаються у Тернополі, а на третьому курсі мають можливість поїхати зі стипендією DAAD у Дрезден і отримати два дипломи – український і німецький.  

 

У мовній школі викладатимуть носії мови: лектор DAAD, професор кафедри міжнародної економіки Вільфрід Трілленберг, представник Дрезденського технічного університету, тутор Крістофер Колель, викладачі Дрезденського технічного університету Крістель Матцке та Сабіне Паулітц, а також д.п.н., професор кафедри іноземних мов О. М. Царик та директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов, к.філол.н., доцент  О.Б.Лужецька

Після закінчення навчання у школі німецької мови учні отримають сертифікати.