» » «Сучасні проблеми економічного розвитку України в умовах глобалізації»

«Сучасні проблеми економічного розвитку України в умовах глобалізації»

Дата: 6-12-2017, 14:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого грудня о 12.00 год. у залі засідань ректорату відбулося засідання круглого столу на тему: «Сучасні проблеми економічного розвитку України в умовах глобалізації», організований Студентським науковим товариством Тернопільського національного економічного університету.
 
З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Задорожний Зеновій-Михайло Васильович та голова Студентського наукового товариства Бендюжко Ольга.
 
Усі доповіді учасників були цікавими, змістовними та актуальними. Молоді науковці обговорили основні проблемні питання, що виникли в економіці України за умов глобалізації. Були заслухані виступи на такі теми: «Корупція – ракова пухлина економіки України», «Порівняння рівнів та причин явища тіньової економіки України та країн світу» та «Економічний ефект «витоку мізків»».
 
Підсумовуючи результати засідання, голова Студентського наукового товариства висловила сподівання стосовно того, що сформульовані учасниками рекомендації будуть впровадженні у практику і сприятимуть покращенню економічного стану в країні.