» » Засідання Студентського наукового товариства ТНЕУ

Засідання Студентського наукового товариства ТНЕУ

Дата: 6-11-2017, 12:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого листопада о 9.00 год. у залі засідань ректорату відбулася звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства. З вітальним словом виступив проректор із наукової роботи Задорожний Зеновій-Михайло Васильович, який наголосив на цінності молодіжних наукових пошуків, адже саме юнаки і дівчата, незважаючи на непросту економічну та політичну ситуацію в країні, прагнуть працювати на благо рідного університету.
                    
Голова СНТ Окренець Володимир прозвітував про основні напрями діяльності товариства, а також подякував найактивнішим студентам за участь у міжуніверситетському змаганні «University brain battle», допомогу в організації XIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації», проведення численних наукових семінарів, круглих столів та тренінгів.
 
У рамках зустрічі відбулися вибори нового голови СНТ. Рада Студентського наукового товариства абсолютною більшість голосів обрала лідером студентку 3 курсу факультету обліку та аудиту Бендюжко Ольгу.
 
Бажаємо Ользі наснаги, витривалості та мотивації працювати на науковій ниві університету.