» » Студентоцентроване навчання і забезпечення якості вищої освіти

Студентоцентроване навчання і забезпечення якості вищої освіти

Дата: 15-02-2017, 09:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення керівного складу Інституту економіки і менеджменту НУ «Львівська політехніка» д.е.н., проф. ТНЕУ Длугопольський О.В. взяв участь у семінарі «Студентоцентроване навчання і забезпечення якості вищої освіти: результати проекту з Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України», який відбувся 14 лютого 2017 року за участю представників Університету Кінгстона (Лондон).
                                   
Захід відбувся в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, організованим Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, Британською Радою в Україні, Фундацією лідерства для вищої освіти (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України.
 
Колеги обговорили проблеми гарантування належної якості вищої освіти в Україні, кращі методики мотивації студентів до навчання, специфіку фліп-навчання, застосування клікерів у навальному процесі, а також результати навчання студентів та студентські наукові проекти. Гості із Університету Кінгстона проф. Alan Flowers та проф. Roman Kresinski наголосили, що понад 20% бюджету університетів Великобританії спрямовується саме на забезпечення якості вищої освіти, що є важливим таргетом для українських вишів, особливо за умов необхідності формування якісного іміджу вітчизняної освіти.