» » Захист дипломних робіт зі спеціальностей «Адміністративний менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

Захист дипломних робіт зі спеціальностей «Адміністративний менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 8-02-2017, 11:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 2-3 лютого 2017 р. у ТНЕУ відбувся захист дипломних робіт слухачів магістратури зі спеціальностей «Адміністративний менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування» заочної форми навчання - випускників кафедри менеджменту та публічного управління.
 
У представлених на розгляд екзаменаційної комісії дипломних роботах висвітлені актуальні питання управління організацією: забезпечення професійного розвитку, мотивації та стимулювання персоналу; адміністрування процесу руху персоналу; сприяння комунікативній взаємодії з споживачами; управління змістом робіт; адміністрування ресурсного забезпечення функціональної діяльності організації; управління інвестиційною діяльністю підприємства тощо.
 
Голова Державної екзаменаційної комісії генеральний директор ТОВ «Завод газового обладнання Альфа-Газпромкомплект» Степан Адамович Лукасевич, заступник голови комісії к.е.н., доцент Андрій Семенович Коцур та член екзаменаційної комісії завідувач кафедри менеджменту та публічного управління д.е.н., професор Михайло Михайлович Шкільняк відзначили високий рівень підготовки магістрів та результатів їх досліджень, стабільну тенденцію підвищення якості дипломних робіт, актуальність їх тематики, наполегливу працю наукових керівників.
 
Особливо високий рівень написання і захисту дипломних робіт показали А. І. Колодницька, М. В. Кардинал, К. В. Туряниця, які отримають диплом магістра з відзнакою. Крім того О. Є. Соколовський, Л. В. Мовчан, У. М. Крива, А. І. Колодницька рішенням Державної екзаменаційної комісії рекомендовані до вступу в аспірантуру.
 
Результати роботи ДЕК показали, що професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту та публічного управління готує висококваліфікованих спеціалістів з менеджменту, які володіють ґрунтовними теоретичними знаннями і практичними навичками у сфері управління.
 
Голова, члени ДЕК і колектив кафедри менеджменту та публічного управління дякують магістрам за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні і бажають випускникам професійних успіхів, кар’єрного росту, реалізації задумів і особистого щастя!