» » Враження студентів ТНЕУ від навчання у Чехії

Враження студентів ТНЕУ від навчання у Чехії

Дата: 8-02-2017, 11:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Слухачі магістерських програм ТНЕУ Іваськевич Володимир, Рикуник Тетяна і Ковенська Зоряна нещодавно повернулися із семестрового навчання за програмою обміну Erasmus+ Learning Mobility в Південночеському Університеті у Чеському Будейовіце (Чеська Республіка).
 
Ця нагода навчатися і отримувати стипендію в одному із найпрестижніших університетів Чехії стала можливою завдяки зусиллям керівництва університету та ННІІОТ, зокрема, щодо розширення міжнародної співпраці у сфері обміну студентів та викладачів. Учасники програми мали можливість навчатися в англомовному середовищі зі студентами з країн Європи, Південної Кореї та Австралії, більше дізнатися про сучасні підходи до наукової роботи, звичаї та традиції національних студентських спільнот.
 
Студенти вивчали такі дисципліни як «Поведінка споживача», «Е-бізнес», «Маркетингові дослідження», «Управління проектами», «Симулятор менеджменту», мали можливість проводити практичні дослідження, аналізувати реальні проекти та працювати над розв’язанням реальних проблем.
 
Для учасників програми обміну цей семестр став чудовою можливістю крос-культурної взаємодії, навчання за кордоном і розвитку особистісного та професійного потенціалу.