Бізнес-курс для ветеранів

Дата: 27-01-2017, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільській бізнес-школі завершився набір ветеранів на безкоштовний навчальний курс «Підприємництво: започаткування власної справи».
 
Двадцять шість ветеранів не лише з Тернополя та області, але й Києва, Харкова, Вінниці та Калуша виявили бажання здобути базові знання та практичні навики, необхідні для старту власного бізнесу.
 
Ініціатива проведення курсу реалізовується спільними діями академічних викладачів та підприємців, що дозволить ефективно поєднати у процесі викладання методики бізнес-навчання та практичний досвід.
 
Розпочнеться курс 28 січня дводенним модулем «Персональне лідерство. Психологія підприємницького мислення»,  до проведення якого залучено тренера проекту «Серце воїна», психотерапевта, бодинаміста-практика Олега Гуковського та тренера у тому ж проекті Тараса Ковалика, пластуна, ветерана «Айдару», котрі мають досвід роботи з цільовою аудиторією.
 
Всього курсом передбачено 9 модулів, які охоплюють розгляд правових, організаційно-управлінських, маркетингових та інших аспектів започаткування власної справи. Окрім того, зі слухачами курсу працюватимуть досвідчені підприємці-ментори, які забезпечуватимуть експертний супровід та підтримку бізнес-проектів, ініційованих ветеранами, не лише під час навчання, але й упродовж наступних 8-12 місяців.