» » У ТНЕУ побував директор департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС

У ТНЕУ побував директор департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС

Дата: 27-12-2016, 15:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 грудня 2016 року до Тернопільського національного економічного університету з робочим візитом завітав директор департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС Андрій Дмитрович Войцещук. Гість зустрівся з ректором ТНЕУ, обговоривши результати співпраці та обумовивши плани подальшої діяльності.
 
У рамках співпраці вищого навчального закладу з департаментом студенти університету мають можливість набувати практичних навичок роботи, отримувати дієві поради від спеціалістів-практиків, вивчати особливості роботи кінологічної служби.
 
Ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий розповів Андрію Дмитровичу про історію нашого вищого навчального закладу, ознайомив з досягненнями професорсько-викладацького колективу та ініціативами студентської спільноти, матеріально-технічною базою внз. Зокрема, А. Д. Войцещук побував у залі для проведення онлайн-нарад та конференцій, відзначивши інноваційність розвитку Тернопільського національного економічного університету.
 
Андрій Ігорович підкреслив, що академічна спільнота і надалі тісно співпрацюватиме з департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС, адже знання, які отримують молоді люди у вищому навчальному закладі, обов’язково повинні ґрунтуватися  на практиці.
 
 Дякуємо Андрію Дмитровичу за візит і сподіваємося, що наша спільна робота і надалі буде дієвою та ефективною.