» » До уваги посадових осіб університету!

До уваги посадових осіб університету!

Дата: 27-12-2016, 14:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон), а також рішення Національного агентства з питань запобігання корупції №2 від 10 червня 2016 р. розпочата робота системи електронного декларування.
 
Система електронного декларування передбачає, що, в період з 00 годин 00 хвилин 01.01.2017 року до 00 годин 00 хвилин 01.04.2017 року, суб’єкти декларування зобов’язані подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.
 
Відповідно до підпункту "а" пункту 2 частини першої статті 3 вказаного Закону до суб’єктів декларування відносяться посадові особи юридичних осіб публічного права, які не зазначені у пункті 1 частини першої цієї статті.
 
До посадових осіб університету, які наділені повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі або адміністративно-господарські функції, і відповідно, зобов’язані подавати декларацію, належать:
 
– ректор, проректори;
– керівники структурних підрозділів (декани факультетів, директори: інститутів, філій, коледжів, центрів, бібліотеки, начальники (завідувачі) кафедр, лабораторій, відділів тощо), їх заступники;
– особи, які керують ділянками робіт (майстри, виконроби, бригадири тощо), завідувачі складами.
 
Відповідальність за подання завідомо недостовірних відомостей зазначених в декларації несуть суб’єкти декларування.
 
Роз'яснення щодо заповнення електронних декларацій, а також відео інструкції стосовно їх заповнення розміщені на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції:https://nazk.gov.ua/deklaraciya