» » У ТНЕУ відбулося урочисте засідання Вченої ради

У ТНЕУ відбулося урочисте засідання Вченої ради

Дата: 22-12-2016, 15:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 грудня 2016 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте, останнє у цьому році, засідання Вченої ради.
                         
Традиційно, прозвучали слова вітань для представників професорсько-викладацького колективу, що отримали атестати та дипломи, як свідчення їх наукового зростання. Також проректори університету, керівники структурних підрозділів звітували про здійснену роботу. Колеги обговорювали динаміку росту науково-педагогічних кадрів, обсяги фінансування науково-дослідних робіт у 2014-2016 рр, патентну діяльність, динаміку науково-видавничої діяльності, результативність роботи наукових шкіл, рейтинги наукової та науково-технічної діяльності в розрізі факультетів, організацію науково-дослідної роботи молодих вчених, наукову роботу студентів та ін.
 
На урочисте засідання завітали учасники творчих колективів Тернопільського національного економічного університету, які дзвінкою колядою та щирими віншуваннями привітали академічну спільноту з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами.
 
Отож, бажаємо професорсько-викладацькому колективові, працівникам і студентській спільноті ТНЕУ нових досягнень і здобутків у Новому 2017 році!