» » Завершення курсів «1С:Бухгалтерія 8»

Завершення курсів «1С:Бухгалтерія 8»

Дата: 23-12-2016, 14:40 | Автор: Адміністрація ФОА

 
 
До уваги слухачів курсів – вручення сертифікатів відбуватиметься у березні наступного навчального року.
 
З нагоди 50-річчя Тернопільського економічного університету й за підтримки ректора А.І. Крисоватого з жовтня 2016 року на базі факультету обліку і аудиту ТНЕУ проводилися курси з вивчення автоматизованих систем обліку з використанням пакету прикладних програм «1С:Бухгалтерія 8».
 
Навчання проводилося для студентів економічних спеціальностей на безоплатній основі. Заняття відбувалися двічі на тиждень у залі електронних ресурсів ТНЕУ у форматі практичних семінарів із залученням комп’ютерної та мультимедійної техніки. Окрім того, слухачі курсів мали можливість в позаурочний час додатково удосконалювати практичні навики роботи з програмою «1С:Бухгалтерія 8».
 
Набуття навиків роботи з програмним комплексом «1С: Бухгалтерія 8» передбачає ознайомлення з інтерфейсом програми та її функціональними можливостями, порядком заповнення електронних документів з метою формування облікових записів, друкованих форм первинних документів, аналітичних та синтетичних регістрів та звітності. Студенти мають можливість ознайомитися з автоматизацією обліку усіх економічних процесів на підприємстві, зокрема, розрахункових та касових операцій, придбання і реалізації товарів (робіт, послуг), виробництва, руху основних засобів й нематеріальних активів, нарахуванням заробітної плати та кадрових змін.
 
На завершальному етапі навчання проводилося контрольне тестування, що дозволило оцінити рівень одержаних знань. За результатами успішного завершення курсу кожен учасник отримає сертифікат відповідного зразка. 

Значна відвідуваність курсів свідчить про зацікавленість студентів в отриманні нових актуальних знань. Окрім того, адміністрація ФОА отримала велику кількість запитів на подальшу участь у курсах.  Тому, у  зв’язку з великою популярністю курсів серед студентів буде оголошено додатковий набір в наступному навчальному періоді.