» » Участь професора ТНЕУ Длугопольського О.В. у розширеному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти

Участь професора ТНЕУ Длугопольського О.В. у розширеному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти

Дата: 22-12-2016, 10:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення Першого заступника Голови Комітету ВРУ з питань науки і освіти Співаковського О.В. д.е.н., професор ТНЕУ Длугопольський О.В. взяв участь у розширеному засіданні Комітету, яке відбулося 21 грудня 2016 р.
               
Учасники зустрічі обговорювали питання стосовно стану впровадження Закону України «Про вищу освіту», про стан реалізації Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», а також питання щодо виконання Рішення Комітету з питань науки і освіти від 12.04.2016 р. «Про діяльність Державного підприємства «Інфоресурс», забезпечення доступу до ЄДЕБ з питань освіти, виготовлення і вартість документів про освіту та студентських квитків».
 
Спільно із доц. КНЕУ Ніколаєвим Є.Б. проф. Длугопольський О.В. підготував Shadow Report «Реформа вищої освіти України: реалізація профільного закону в 2014-2016 рр.», з яким виступив перед народними депутатами, працівниками МОНУ та ректорами різних вищих навчальних закладів України. Доповідь та підготовлений документ отримав схвальні відгуки присутніх. Домовлено про подальшу співпрацю із профільним Комітетом щодо участі у серії круглих столів, присвяченим проблемам імплементації Закону України «Про вищу освіту» та розробці інструментарію підвищення якості вітчизняної вищої освіти.