» » Благодійний візит спільноти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина і кафедри іноземних мов та професійної комунікації ННІІОТ

Благодійний візит спільноти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина і кафедри іноземних мов та професійної комунікації ННІІОТ

Дата: 20-12-2016, 12:02 | Автор:

День Святого Миколая — свято з особливим шармом. Це найбажаніший день у році для дітлахів. На світі так багато діточок, серця яких позбавлені батьківської любові та родинного тепла. Допомога таким дітям у переддень свята вже стала нормою життя студентів ТНЕУ. 16 грудня дружня спільнота ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина разом із викладачами кафедри іноземних мов та професійної комунікації ННІІОТ завітали із благодійним візитом у Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА, що знаходиться у м. Тернополі на вул. Стрімкій, 6.
  В нашій країні яскравим прикладом благодійника є Святий Миколай, наслідуючи приклад діянь Чудотворця, учасники акції зробили свято малюкам, грали в ігри, всіх діток нагородили подарунками. Також в акції взяв участь волонтер Корпусу Миру Шон Хікс, який разом із студентами груп МЕВ-11 та МВСК-11 підготували та провели захоплюючі конкурси із призами.
  Віру в казку, в диво, а також святковий настрій подарували дітям викладачі та студенти, які долучились до акції, залишивши часточку душі у дитячих серцях, які так потребують щирості, радості, любові та впевненості. 
  Творіть чудеса для інших і чудо обов’язково здійсниться і з вами!
Фотозвіт: