» » Науковці ТНЕУ взяли участь у Міжнародному тижні співробітництва в Університеті прикладних наук ім. Я. Кодолані

Науковці ТНЕУ взяли участь у Міжнародному тижні співробітництва в Університеті прикладних наук ім. Я. Кодолані

Дата: 21-11-2016, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 2-7 листопада 2016 року начальник відділу міжнародного співробітництва Н. Є. Стрельбіцька та старший викладач кафедри міжнародного бізнесу та туризму І. О. Продан взяли участь у Міжнародному тижні співробітництва в Університеті прикладних наук ім. Я. Кодолані (м. Будапешт, Угорщина).
 
Учасниками Міжнародного тижня були представники з вищих навчальних закладів 10 країн світу, таких як Японія, Албанія, Грузія, Боснія і Герцеговина, Росія та ін., з якими успішно налагоджено контакти.
 
У ході візиту на високому рівні було презентовано Тернопільський національний економічний університет, обговорено умови підготовки заявки на отримання фінансування по академічній мобільності програми Еразму+.
 
Разом із цим, Н. Є. Стрельбіцька представила інтереси кафедри міжнародних економічних відносин та міжнародної інформації для розвитку наукової співпраці по програмі Вишеградського фонду.
 
І. О. Продан обговорила можливості запровадження двохдипломної магістерської програми по спеціальності «Туризм» на кафедрі міжнародного бізнесу та туризму.