День відкритих дверей у ТНЕУ

Дата: 21-11-2016, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 листопада 2016 року в Тернопільському національному економічному університеті відбувся День відкритих дверей. Адміністрація, професорсько-викладацький колектив і студентство вищого навчального закладу зустрічали школярів та їх батьків, щоб розповісти про навчання в нашому університеті.
 
Зустріч відбувалася у дуже цікавому форматі – майбутні абітурієнти мали можливість не тільки дізнатися про спеціальності, особливості вступу в 2017 році, а й поспілкуватися зі студентами ТНЕУ про життя факультетів, захоплення молоді, почути враження від навчання у вищому навчальному закладі, взяти участь у майстер-класах, тренінгах, інтерактивних іграх. Також гості мали нагоду зустрітися з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором А. І. Крисоватим.
 
Сподіваємося, що молодь, яка завітала у неділю до вищого навчального закладу, не тільки з користю, а й весело та цікаво провела час. Отож чекаємо на кожного із Вас, дорогі друзі, у новому навчальному році. Приєднуйтеся до дружньої родини Тернопільського національного економічного університету.
 
Обирай осмислено! Обирай ТНЕУ!