» » Інструменти парламентського моніторингу та їх роль у розвитку громад

Інструменти парламентського моніторингу та їх роль у розвитку громад

Дата: 11-11-2016, 17:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

10 листопада у читальному залі Наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка  для студентів факультету економіки та управління проведено круглий стіл на тему: «Інструменти парламентського моніторингу та їх роль у розвитку громад», організований ФЕУ й науково-методичною комісією з публічного управління та адміністрування.
Захід присвячений презентації інструментів для аналізу роботи парламенту, народних депутатів, парламентських комітетів та партій. З вітальним словом виступив професор кафедри менеджменту та публічного управління,
д. е. н. Г.Л. Монастирський. Під час зустрічі громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Тернопільській області  Андрій Мартишко розповів учасникам про портал для аналізу голосувань народних депутатів та фракцій «Вони голосують для тебе», можливості та сервіси сайту ОПОРИ РАДА:  пошуки по стенограмах парламенту і комітетів та інші інструменти парламентського моніторингу.
Такі інструменти дозволяють отримати набагато більше інформації про результати роботи депутатів, ніж містять їхні офіційні сторінки на сайті Верховної Ради, а також допомагають здійснювати власний аналіз за власними критеріями та потребами.
Працівники читального залу організували для присутніх тематичну книжкову виставку «Влада і народ».