» » Селфі-квест «Знайти і знешкодити фінансового шахрая!»

Селфі-квест «Знайти і знешкодити фінансового шахрая!»

Дата: 7-11-2016, 15:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Що може бути крутіше за квест? Тільки селфі-квест! У другий день Тижня фінансової грамотності такий захід був організований доцентом кафедри фінансів імені С. І. Юрія Письменним В. В. для студентів факультету фінансів ТНЕУ і Галицького коледжу ім. В. Чорновола. Його зміст полягав не лише в розв’язуванні завдань і пошуку локацій, але й приємною несподіванкою було фотографування у стилі «селфі». Цей тренд з величезним розмахом набуває популярності серед молоді, й учасники не могли його оминути.
 
Усі завдання і підказки на локації стосувалися тематики фінансового шахрайства та способів його убезпечення в фінансовій, податковій, банківській, страховій та інших сферах, утім ніяких труднощів у студентів із їх вирішенням не було. Адже завдання, головним чином, були спрямовані на загальний інтелектуальний розвиток студентської молоді, навики кмітливості і логічного мислення.
 
Завдання селфі-квесту «Знайти і знешкодити фінансового шахрая!» виконано. Студенти знайшли і знешкодили шахрая (умовного). Тому хочемо висловити велику вдячність студентам факультету фінансів ТНЕУ і Галицького коледжу ім. В. Чорновола за чудовий настрій і незабутні емоції!