» » Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 3 – Інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? МВФКВ?»

Тиждень фінансової грамотності! ДЕНЬ 3 – Інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? МВФКВ?»

Дата: 4-11-2016, 14:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого листопада 2016 року в рамках здійснення заходів, присвячених Тижню фінансової грамотності, що організовує кафедра фінансів ім. С.І. Юрія, та викладання дисципліни «Міжнародні валютно-фінансові і кредитні відносини» відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? МВФКВ?» на тему: «Актуальні проблеми міжнародних валютно-фінансових та кредитних відносин» за участі студентів четвертого курсу факультету фінансів, факультету економіки та управління і факультету аграрної економіки і менеджменту.
                                     
Організаторами заходу виступили викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія: кандидат економічних наук, доцент В.В. Письменний,  кандидат економічних наук, доцент О.Ю. Мелих та кандидат економічних наук, старший викладач І.Й. Круп’як.
 
Учасником інтелектуальної гри була збірна команда студентів факультету фінансів, факультету економіки та управління і факультету аграрної економіки і менеджменту, представлена трьома академічними групами: Ф-43, ЕПП-41 та ОПЗ-42.
 
Студенти ознайомилися з умовами та правилами інтелектуального батлу, який складався з трьох раундів: «Питання-відповідь», «Музична пауза», «Чорний ящик». Упродовж гри в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активній участі усіх присутніх у грі.
 
За результатами інтелектуальної битви перемогу отримала збірна команда студентів. Студенти, відповідаючи на запитання, запропоновані командою викладачів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія, проявили високий рівень логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидкість реакції та уміння нестандартно мислити.
 
Підводячи підсумки інтелектуальної гри, кандидати економічних наук, доценти В.В. Письменний та О.Ю. Мелих зазначили, що такого роду сучасні інноваційні методики викладання фінансових дисциплін формують у студентів навички професійного мислення, вчать миттєво приймати виважені рішення,  а також уміння комунікувати в колективі.
 
Студенти та викладачі констатували, що інтелектуальна гра «Що? Де? МВФКВ?» виявилася справжнім святом, адже усі присутні зарядилися позитивом і хорошим настроєм!
 
МИ ФІНАНСОВО ГРАМОТНІ!
МИ ФОРМУЄМО МЕЙНСТРИМ!
#ТИЖДЕНЬФІНАНСОВОЇГРАМОТНОСТІ2.0