<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Особливості діяльності психологічної служби у системі освіти з розвитку резильєнтності як особистісного ресурсу учасників освітнього процесу в умовах війни

Вже більше року вся наша країна протистоїть жахливій військовій агресії. Кожен з нас намагається знайти фізичні сили та внутрішні ресурси не лише для того, щоб зберегти своє психічне здоров`я, а й максимально допомогти іншим у цей нелегкий час. 
Досвід показав, що лише спільними зусиллями ми можемо протистояти викликам, які приносить кожен новий день. Особливо це важливо для фахівців, професійна діяльність яких пов'язана із допомогою іншим. 
Про єдність у подоланні труднощів, про підтримку психічного здоров`я та важливість взаємодопомоги сьогодні говорили учасники круглого столу «Особливості діяльності психологічної служби у системі освіти з розвитку резильєнтності як особистісного ресурсу учасників освітнього процесу в умовах війни». 
Фахівці-психологи з різних освітніх закладів нашої області ділилися не лише власним професійним досвідом у протистоянні труднощам воєнного часу, а й змогли відчути атмосферу взаємопідтримки та взаємодопомоги. Символічно, що захід відбувся напередодні Міжнародного дня психолога.
Фахівці психологічної служби  ЗУНУ щиро дякують за можливість участі у зустрічі вітають всіх своїх колег з професійним святом!
Миру, добра та найшвидшої перемоги нам всім!