<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Знайомство із роботою фахівців КНП ТОКПЛ

 Сьогодні студенти кафедри психологіі та соціальної роботи СГФ ЗУНУ в межах проходження дуальноі освіти разом з фахівцями психологічної служби університету відвідали нещодавно створену медико-психолого-педагогічну службу в Тернопільській обласній клінічній психоневрологічній лікарні. Її завідувачка Наталя Романів не лише розповіла про особливості роботи клінічних психологів, поділилася підходами та методами, які вони використовують у роботі з різними категоріями клієнтів, а й презентувала по сучасному обладнаний психорозвивальй простір та інноваційні методики, за якими працює її підрозділ. 
Університет вже тривалий час співпрацює з лікарнею і щоразу її керівництво і дружній трудовий колектив переконують в тому, що навіть у надскладних умовах завжди є місце не лише для ефективної професійноі діяльності, а й динамічного розвитку та прогресивних досягнень. 
Щиро дякуємо адміністрації та колегам з КНП ТОКПЛ за можливість знайомства з їхньою роботою та пропонованими перспективами працевлаштування майбутніх фахівців.