<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Як побудувати свій кар'єрний шлях

 Дуальна освіта-це не лише хороша можливість ближче познайомитися із своєю майбутньою професією, зрозуміти, в якому напрямку ти хочеш продовжувати розвиватися, знайомитися із фахівцями, які вже стали успішними і досягли певних результатів у своїй професійній діяльності. Це ще й нагода презентувати себе як молодого фахівця та вже на етапі навчання в університеті розпочати будувати свою кар'єру. 
Саме це обговорювали  учасники зустрічі-майбутні психологи та соціальні працівники, студенти кафедри психологіі та соціальної роботи, активні учасники психологічної служби СГФ ЗУНУ з кар'єрною консультанткою, професійною психологинею, представницею БФ "СпівДія" в напрямку "ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ" Ольгою Грош. Спікерка розповіла про особливості функціонування ринку праці в умовах війни, затребуваність різних професій, можливості фахової самореалізації в державному та приватному секторі тощо. Студенти також мали можливість отримати корисні практичні рекомендації щодо побудови своєї майбутньої кар'єри: особливості написання резюме, проходження співбесіди, каналів пошуку роботи та багато інших аспектів. 
Щиро дякуємо Ользі та таку корисну і продуктивну зустіч і чекаємо на нові заходи у стінах рідного для ней ЗУНУ, адже вона також є нашою випускницею, якою ми дуже пишаємося!