<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Зустріч з працівниками фонду «Відродження нації»

 Ми сильні тоді, коли відчуваємо підтримку та допомогу від інших. Впоратися з викликами, які сьогодні стоять перед кожним з нас можливо лише об'єднавши зусилля та прагнення. 
Така думка останнім часом стала девізом нашого суспільства. В цьому щодня переконується кожен з нас-і той, хто отримує її від інших, і той, хто іі надає. І кожен в цей нелегкий час поряд з іншими життєво необхідними речами потребує психологічної підтримки та допомоги. 
Бути фаховим психологом сьогодні-дуже складно, але вкрай необхідно та відповідально. Про це щодня мають пам'ятати не лише ті, хто вже працює, а й ті, хто лише вчиться допомагати іншим. 
Днями майбутні фахівці-психологи, які навчаються на кафедрі психологіі та соціальної роботи СГФ ЗУНУ мали чергову нагоду познайомитися з роботою фахівців, котрі щодня приймають складні виклики та допомагають іншим вирішити нелегкі життєві питання. Працівники фонду «Відродження нації» не лише розповіли про особливості своєї роботи в умовах воєнного часу, а й показали, як в реальному часі працює гаряча лінія, на яку мають змогу зателефонувати люди зі всієі України та отримати фахову допомогу. 
Ми щиро вдячні фахівцям Фонду, а особливо Ользі Горошко, яка поділилася своїм досвідом. Він обов`язково стане у нагоді майбутнім фахівцям, які цього семестру поряд з іншими спеціальними предметами, опановували курс психологічного консультування. А особливо це цінно ще й тому, що більшість з них, будучи учасниками психологічної служби університету, зможуть застосувати свої знання на практиці, допомагаючи фахівцям-психологам ПС у підготовці тренінгів, інтерактивних заходів та інших активностей.