<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

До уваги студентів!

 Запрошуємо до щотижневих груп психологічної підтримки студентів закладів вищої освіти від ініціативи Асоціації психологів вищої школи України «АПВШУ та друзі», учасником якої є психологічна служба ЗУНУ (ННІК). Це можливість попрацювати  зі своїми переживаннями у груповому форматі, висловитись та за необхідності отримати відповіді на свої запитання, почути нові ідеї та альтернативні рішення в складних обставинах, обмінятись досвідом, побути в колі однодумців.

Групи супроводжують психологи/психотерапевти - представники окремих психотерапевтичних напрямків, тому кожна група має свої правила та свою специфіку, що обумовлені як напрямком, так і особистісними особливостями фахівців. З усіма особливостями груп ви зможете ознайомитись під час зустрічі. Завдячуючи такому різноманіттю, ви можете обрати саме ту групу, яка найбільше буде відповідати вашим побажанням та очікуванням.



 Щовіторка о 19.00 діє психоаналітична група підтримки, ведучими якої є психоаналітично орієнтовані психотерапевти. Це простір для роботи зі своїми емоційними переживаннями, можливість побути разом, поспілкуватися зі студентами з різних куточків України, отримати психологічну підтримку. Щоразу тема для спілкування визначається самою групою. Кількість учасників перші чотири зустрічі не обмежена. Далі кількісний та якісний склад групи буде визначатись в ході роботи групи.
Приєднатися можна за посиланням:
https://wunu-edu-ua.zoom.us/j/94883410476?pwd=bEFnU0JFWEt6T0NqdkMyNC84djkxdz09

Conference identification: 948 8341 0476
Access code: 2022



Щосереди о 19.30 розпочинається робота групи підтримки, яку проводить фахівець з психодрами. Тут ви можете бути в колі інших студентів, висловлюватися, ділитись своїми думками та емоціями, набувати нового позитивного досвіду справлятися з важкими переживаннями, отримувати ресурси для відновлення психоемоційного стану тощо. Кількість учасників групи не обмежена.
https://us02web.zoom.us/j/86278683598?pwd=NGpuRGV6QityWkFKNHQ0TFM3Q3F3QT09 
 
Meeting ID: 862 7868 3598
Passcode: 733516



 Щочетверга о 19.00 проходять стабілізаційні онлайн групи з використанням EMDR-терапії. Метод є науково обґрунтованим, добре працює із емоціним станом (стрес-реакції, емоційна травма тощо) та тілесними реакціями на стрес; допомагає відновити ресурс. Процес не вимагає говоріння, а лише виконання інструкцій та довільного малювання. Кількість учасників - не обмежена.
https://us02web.zoom.us/j/82038052830?pwd=NUxLd1BpRnRMN3lBVkJnaGU1NWpYQT09 
 
Meeting ID: 820 3805 2830
Passcode: 945609



 Щонеділі о 20.00 група підтримки з гештальт-терапевтом. Це острівець стабільності та спокою, можливість говорити про те як зняти зайву тривогу і що робити з корисною, про те, як можно пережити невизначеність майбутнього та побачити у цьому тумані свій шлях. Розмови про те, чому вдалося навчитися минулого тижня, чим можна пишатися та хвалитися. Можна і посумувати разом і порадіти, та зі спокійною душею йти спати.
https://us02web.zoom.us/j/86278683598?pwd=NGpuRGV6QityWkFKNHQ0TFM3Q3F3QT09 
 
Meeting ID: 862 7868 3598
Passcode: 733516



 Якщо ви хочете отримати індивідуальну консультацію психолога, заповніть форму - https://forms.gle/R9kALosgYF1GENZs7
За вказаними контактами з вами зв’яжеться психолог та домовиться про зручний час та платформу для зв’язку.

Долучайтесь до телеграм-чату https://t.me/psycological_help_chat і ви зможете знайомитися та спілкуватися в текстовому режимі зі студентами з різних куточків України та підтримувати один одного. В чаті також присутні психологи, які модерують групу за необхідності. Разом ми - сила!

У телеграм-каналі https://t.me/psycological_help_for_students розміщені матеріали, які можуть бути для вас помічними в питаннях, пов’язаних зі стабілізацією психоемоційного стану, способами подбати про своє психічне благополуччя тощо.

Також на цьому каналі будуть анонси додаткових заходів/сервісів, які будуть пропонуватись учасниками ініціативи. Це можуть бути зустрічі, присвячені окремим темам (наприклад, розлади харчової поведінки, переживання втрати, адаптація до нових умов тощо).