<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Відбулася чергова робоча відеозустіч у рамках діяльності міжрегіональної платформи «Виклики та перспективи діяльності психологічної служби у ЗВО»

 1 жовтня відбулася чергова робоча відеозустіч у рамках діяльності міжрегіональної платформи «Виклики та перспективи діяльності психологічної служби у ЗВО». Представник ГО «Асоціація психологів вищих закладів освіти України», кандидат психологічних наук, Людмила Колісник (Сумський державний університет) презентувала доповідь на тему: "Психологічна служба  соціально-відповідального ЗВО". У доповіді п. Людмила акцентувала увагу на структурі, особливостях, формах роботи і співпраці ПС  СДУ, а також поділилася фотопрезентацією практичного досвіду в діяльності служби. 
Розмова відбувалась у цікавому, пізнавальному, щирому форматі. На завершення п. Людмила Колісник запросила до співпраці представників психологічної служби ЗУНУ, Надвиничну Т. Л. і Крупник З.І. та ініціювала інноваційний формат взаємодії між студентами-старшокурсниками двох університетів.
Студенти і фахівці психологічної служби ЗУНУ дуже вдячні за можливість професійного спілкування та взаємодії.