<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Відбулася чергова робоча Zoom зустіч у рамках діяльності міжрегіональної платформи «Виклики та перспективи діяльності психологічної служби у ЗВО»

 Сьогодні відбулася чергова робоча Zoom зустіч у рамках діяльності міжрегіональної платформи «Виклики та перспективи діяльності психологічної служби у ЗВО». Представники ГО «Асоціація психологів вищої школи України», зокрема, Ірина Плаксієнко (Полтавська державна аграрна академія) та Олександр Поліщук (Буковинський державний медичний університ) презентували діяльність своїх психологічних служб студентам-психологам 4 курсу соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ. Зокрема, п. Олександр поділився не лише досвідом роботи своєї ПС, а ще й надав можливість послухати доповідь відомого українського психіатра та психотерапевта Олега Созонтовича Чабана «Психологічні аспекти стресасоційованих розладів здоров`я» під час проведення ХХІ конгресу кардіологів України. Було надзвичайно пізнавально і змістовно. 
Студенти і фахівці психологічної служби університету дуже вдячні за можливість участі у відкритому та щирому форматі професійного спілкування! Пізнавальний досвід перейняли для своєї подальшої практики та розвитку, наголосили на неодноразовості спільних відеозустрічей та практичної взаємодії.