Готельно-ресторанна справа
Опис програми 2025 Відгуки та рецензії
Опис програми 2024 Відгуки та рецензії
Опис програми 2023 Відгуки та рецензії
Перелік дисциплін:
Нормативні дисципліни:
SPА та Wellness технології
Брендинг в індустрії гостинності
Вища математика
Діловий етикет
Силабус
Еволюція в сфері гостинності
Силабус
Іноземна мова
Силабус 1 курс
Робоча програма 2 курс
Інформаційно-комунікаційні технології
Інфраструктура готельного бізнесу
Історія державності та культури України
Силабус
Кухні народів світу
Кулінарна етнологія
Макроекономіка
Міжкультурний менеджмент в індустрії гостинності
Мікроекономіка
Облік і оподаткування
Організаційно-правові форми ведення готельно-ресторанного бізнесу
Силабус
Організація готельного і ресторанного господарства
Організація кейтерингу
Організація курортного господарства
Основи нутриціології
Силабус
Підприємництво
Політологія
Робоча програма
Психологія професійної діяльності
Сервісологія
Силабус
Стандартизація, сертифікація та ліцензування туристичних та готельних послуг
Технології продукції ресторанного господарства
Силабус
Туристична та готельна індустрія
Силабус
Робоча програма
Українська мова за професійним спрямуванням
Силабус
Робоча програма
Управління мережами в сфері гостинності
Управління ризиками в сфері управлінської діяльності
Силабус
Управління якістю в сфері гостинності
Силабус
Робоча програма
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Силабус
Фізичне виховання
Силабус
Філософія
Вибіркові дисципліни:
Базова загальновійськова підготовка (курс теоретичної підготовки)
Барна справа і організація роботи сомельє
Силабус
Психологія управління
Сучасні фітнес-технології
Силабус
Робоча програма
Управління ризиками
Силабус
Робоча програма
Міжнародні міграційні процеси
Міжнароні перевезення
Силабус
Робоча програма
Політичні режими сучасності
Брендиенг в міжнародному бізнесі
Логіка
HR-технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі
Силабус
Робоча програма
Управління міжнародними проєктами
Силабус
Робоча програма
