» » » 12 міжнародний захід «Erasmus Partnership Conference – EPIC»

12 міжнародний захід «Erasmus Partnership Conference – EPIC»

 Технологічний університет в Ополе оголошує про проведення 12-го міжнародного заходу «Erasmus Partnership Conference – EPIC», адресований академічним і неакадемічним співробітникам закладів вищої освіти з усього світу та співробітникам відділу міжнародних зв'язків, які керують діяльністю у межах програми Erasmus+.

 

Основними цілями конференції є обмін знаннями та досвідом в контексті змін, які відбулися у програмі Еразмус+ за останні роки, особливо в сфері діджиталізації, нових видів мобільності студентів, принципів інклюзивності, різноманітності та «зеленого Еразмусу».

 

Поряд з навчальною програмою, EPiC 2023 запропонує різноманітні заходи, серед яких:

 

  • - екскурсія містом Ополе з гідом;
  • - курс польської мови;
  • - відвідування Інституту Конфуція;
  • - поїздка до одного з найкрасивіших замків Польщі.

 

 

Подати заявку на участь можуть академічні викладачі, які бажають проводити заняття для студентів Опольської політехніки - мобільність STA, неакадемічний персонал університетів, зокрема працівники міжнародних відділів та відділів по роботі з Еразмус+.

Дата події: з 15 по 19 травня 2023 року

Мова заходу – англійська, рекомендований рівень володіння мовою - B2.


Участь у заході безкоштовна. Однак очікується, що всі учасники покриють свої витрати на проїзд, проживання та харчування за рахунок гранту мобільності персоналу Еразмус для викладання/навчання або інших фондів.

 

Зацікавлених осіб просимо звертатися у відділ міжнародних зв’язків!