Шановні юристи!

Дата: 7-10-2016, 11:09 | Автор:

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!
 
Велика честь і велика відповідальність – бути юристом, адже саме від Вас залежить розбудова демократичного правового суспільства, забезпечення прав та свобод кожного громадянина.
 
Сьогодні, коли в нашій країні  відбуваються зміни у всіх сферах суспільного життя, правнича галузь набуває стратегічного значення. Вам належить чільне місце у формуванні правової політики держави, поваги до Закону і її зодчих.
 
Впевнений, що студенти-випускники юридичного факультету, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, у майбутньому вірно служитимуть інтересам України, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть максимум зусиль задля утвердження ідеалів верховенства права та справедливості на теренах нашого краю.
 
Віддаючи шану служителям Феміди, бажаю Вам міцного здоров‘я, невичерпної енергії, глибинної мудрості, наполегливості та успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, законності.
 
Нехай у Ваших домівках панує злагода й добробут, а Ваші знання, досвід, високі людські якості забезпечать становлення України як правової держави.
 
 
 
 
 
Ректор ТНЕУ                                                                             А. І. Крисоватий