«Мистецька хвиля»

Дата: 16-01-2015, 10:33 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Нещодавно з ініціативи та підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого вийшов  друком перший номер літературно-музичного альманаху «Мистецька хвиля».  

 

За словами упорядників альманаху  – начальника відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ  Світлани Миколаївни Сорочинської  та заступника начальника відділу Алли Іванівни Бінцаровської – символічним є те, що перший номер присвячений Матері – прародительниці роду людського, жінці-берегині, жінці-трудівниці, жінці-страдниці. Ми звеличуємо святу материнську любов.

 

Родзинкою дебютного випуску «Мистецької хвилі» є листи до Матері – теплі історії людських доль, світлі одкровення, зворушливі сповіді синів та доньок і студентського, і зовсім зрілого віку.

 

На сторінках альманаху читач знайде і коштовні  перлини з книги народної мудрості – невичерпного скарбу українців. Тут і народні приказки та прислів’я, присвячені Матері, і  незбагненні неньчині колисанки, і всесильні молитви-благословення. А завершує альманах барвистий віночок пісень, народжених у стінах ТНЕУ.

 

Авторський колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ щиро вдячний усім студентам та працівникам університету, які подали свої творчі доробки до альманаху. Цікавим є те, що до альманаху додається аудіо альбом, у якому зібрані пісенні композиції про матерів та родину у виконанні гуртів та окремих виконавців університету.

 

Переконані, що «Мистецька хвиля» зігріє душу кожного, хто її читатиме,  трепетними спогадами і високими почуттями, слугуватиме збереженню і примноженню славних традицій університету та духовних надбань.

 

Пропонуємо усім ознайомитися з матеріалами альманаху.



Мистецька хвиля.pdf
Завантажити Переглянути онлайн