Комунікативні заходи ННІПУ

Круглий стіл з міжнародною участю «Формування та розвиток конкурентоспроможних територіальних громад: досвід України і Польщі»

12 вересня 2019 року в рамках проведення Міжнародного тижня у ТНЕУ з ініціативи кафедри менеджменту та публічного управління на факультеті економіки та управління ТНЕУ відбувся круглий стіл з міжнародною участю «Формування та розвиток конкурентоспроможних територіальних громад: досвід України і Польщі».
Мета круглого столу – обговорення проблем та узагальнення досвіду забезпечення конкурентоспроможності територіальних громад в Україні та Польщі, напрацювання підходів щодо розширення можливостей конкурентного розвитку первинних суб'єктів місцевого самоврядування в умовах децентралізації.



Круглий стіл «Публічна служба в Україні: реалії та перспективи розвитку в умовах децентралізації».

 У рамках урочистостей з нагоди 20-го ювілейного випуску магістрів за освітньо-професійною програмою «Державна служба» відбулося засідання круглого столу «Публічна служба в Україні: реалії та перспективи розвитку в умовах децентралізації» (програма).

Під час наукового заходу було обговорено результати та перспективи модернізації публічної служби в умовах децентралізації на засадах державності, професійності, дотримання європейських цінностей, поглиблення партнерства між органами влади, науковими та освітніми установами в сфері професійної підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в контексті новітніх викликів. Модератором круглого столу виступив директор Центру підготовки магістрів державної служби ТНЕУ Олег Тимофійович Іващук.



Науково-практичний дискурс

 Науково-практичний дискурс на тему: «Удосконалення функціональної діяльності публічної служби в контексті децентралізації»


За ініціативи кафедри менеджменту та публічного управління та підтримки Центру підготовки магістрів державної служби ТНЕУ 12 квітня 2019 року у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка відбувся науково-практичний дискурс «Удосконалення функціональної діяльності публічної служби в контексті децентралізації».


В ТНЕУ відбулося засідання круглого столу на тему: «Публічна служба в Україні: реалії та перспективи розвитку»

12 червня 2018 року в приміщенні бібліотеки ім. Л. Каніщенка Тернопільського національного економічного університету відбулося засідання круглого столу на тему: «Публічна служба в Україні: реалії та перспективи розвитку».


Захід проведений у рамках відзначення 100-річчя ухвалення Радою Міністрів Української Держави та затвердження Гетьманом Павлом Скоропадським Закону «Про урочисту обітницю урядовців і суддів та присягу військових на вірність Українській Державі».