Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні перетворення бізнесу»

 


Запрошуємо взяти участь у VII Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні перетворення бізнесу», яка відбудеться 23 квітня 2024 року в онлайн-форматі.



VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Створення, охорона, захист і комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності»


Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України запрошує взяти участь у VII Всеукраїнській науково-практичній конференції «Створення, охорона, захист і комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності», яка присвячена Міжнародному дню інтелектуальної власності.



Науково-практична конференція «Юридична весна: права людини в умовах воєнного стану»

 

Запрошуємо взяти участь у науково-практичній конференції «Юридична весна: права людини в умовах воєнного стану», яка відбудеться 15 квітня 2024 року.
Організаторами конференції виступають: кафедра теорії права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Науково-дослідний інститут державного будівництва та місцевого самоврядування Національної академії правових наук України.



Всеукраїнська науково-практична конференція «Спеціальна та інклюзивна освіта: теорія, методика, практика»

  Шановні колеги! Запрошуємо Вас на заплановану Всеукраїнську науково-практичну конференцію «СПЕЦІАЛЬНА ТА ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА: ТЕОРІЯ, МЕТОДИКА, ПРАКТИКА», яка відбудеться дистанційно 28 березня 2024 року на базі інформаційної платформи Google Meet.



Всеукраїнська науково-практична конференція «Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції»

  


Науково-дослідний інститут правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України запрошує взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції», яка відбудеться 29 березня 2024 року.




ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Цифрова трансформація освіти і науки"


Шановні колеги, запрошуємо вас до участі в роботі ІІ Всеукраїнської  науково-практичної конференції "Цифрова трансформація освіти і науки", яка відбудеться 14-15 березня 2024 року, у м. Харків, Україна
Кінцевий термін подачі матеріалів  – 11 березня 2024 року (включно)


І Всеукраїнська науково-практична конференція «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»


Колектив кафедри експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету запрошує студентів, аспірантів, професорсько-викладацький колектив ЗУНУ, практиків, науковців провідних зво України взяти участь І Всеукраїнській науково-практичній конференції «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики».

 

 

 



Конференція «Сучасні системи зв’язку як напрям міжнародно-правової, зовнішньополітичної, теле-, радіо, мережевої комунікації»

 Колектив кафедри міжнародного права та міграційної політики Західноукраїнського національного університету спільно з ГО «Український осередок з прав людини та розвитку освітніх новацій», кафедрою міжнародного права, європейської та євроатлантичної інтеграції  Київського університету імені Бориса Грінченка, кафедрою інформаційно-обчислювальних систем і управління ЗУНУ та кафедрою права Київського університету ринкових відносин запрошують всіх охочих взяти участь у  науково-практичній конференції.