Участь у звітній конференції Міжнародної асоціації дослідження та практики перемовин INTRA-2024

 Нещодавно директорка навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя Оксана Коваль виступила на 12-й щорічній звітній конференції Міжнародної  асоціації навчання та дослідження перемовин INTRA в Університеті Твенте (Енсхеде, Нідерланди) разом із своєю помічницею координаторкою з міжнародної діяльності ННІК Анастасією Мартиневич.



Директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення»

  Кандидат економічних наук, директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету Казимир Возьний взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення».



ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід»

 У класичному університеті Тернополя відбулася ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», організована кафедрою міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.
 



Конференція «Ходжалинський геноцид – трагедія для всього людства»

 Студенти освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і викладачі кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина долучилися до всеукраїнської онлайн-конференції «Ходжалинський геноцид – трагедія для всього людства».




І Всеукраїнська науково-практична конференція «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті кафедрою економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури було проведено І Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики», яка присвячена всесвітньому дню ґрунтів, проголошеному Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН.



Науково-практична конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою»

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Технічного університету Дрездена (м. Дрезден, ФРН) відбулася науково-практична конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою» на базі кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.




Всеукраїнська юридична науково-практична конференція «Загальнотеоретичний та історико-правовий пласт у фундаменті фахової підготовки правників: 25 років переосмислення предметного поля»

 Юридичний факультет Західноукраїнського національного університету організував Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Загальнотеоретичний та історико-правовий пласт у фундаменті фахової підготовки правників: 25 років переосмислення предметного поля».




VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку»

 Відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку» на базі кафедри освітології і педагогіки соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету.




Конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні»

 Нещодавно відбулася науково-практична інтернет-конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні».

 



Міжнародна конференція IDDM2023

 Викладачі та студенти кафедри компʼютерної інженерії факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету взяли участь у міжнародній конференції IDDM2023, 6th International Conference on Informatics & Data-Driven Medicine (Bratislava, Slovakia).




Наукова конференція «Замки Тернопільщини: до проблеми реставрації, пристосування та збереження»

 Професор кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету Оксана Дячок взяла участь у роботі наукової конференції «Замки Тернопільщини: до проблеми реставрації, пристосування та збереження».



Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Новітня парадигма сучасної лінгвістики, іншомовної комунікації та методики»

 Кафедра іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету організувала Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Новітня парадигма сучасної лінгвістики, іншомовної комунікації та методики».




ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Психосоціальні ресурси особистісного та соціального розвитку в епоху глобалізації»

 У стінах соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Психосоціальні ресурси особистісного та соціального розвитку в епоху глобалізації». 



ACIT 2020: підсумки, враження, плани...

 Вісімнадцятого вересня о 13.00 год. підсумковою пленарною Zoom-зустріччю завершилася 10th International Conference on ADVANCED COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGIES, АСІТ’2020, що тривала упродовж 16-18 вересня 2020 року. Співорганізаторами заходу виступили: Західноукраїнський національний університет (Україна), Технологічний університет м. Деггендорф (Німеччина) та Південночеський Університет (Чеська Республіка).