ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародна економіка в умовах кліматичних змін: глобальні виклики»

 Двадцять шостого квітня об 11:00 год відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Міжнародна економіка в умовах  кліматичних змін: глобальні виклики».




Міжнародна конференція «Раннє дитинство під час війни»

 Дорогі колеги, запрошуємо вас взяти участь у міжнародній конференції «Раннє дитинство під час війни». 



ІIІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

 Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України запрошують науковців і практиків, викладачів та студентів, усіх охочих, кого цікавить тема комунікації, перемовин та медіації взяти участь у ІIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри».



Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

 Запрошуємо взяти участь у Міжнародній конференції молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку», яка відбудеться 10-11 травня 2024 року у Західноукраїнському національному університеті (м. Тернопіль, Україна).




XVII Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід"

  


 Запрошуємо науковців та всіх охочих взяти участь у роботі ХVIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», яка відбудеться 27-28 березня 2024 р у Західноукраїнському національному університеті.



V Міжнародна конференція зі сталого майбутнього: екологічні, технологічні, соціальні та економічні питання

 Конференція відбудеться 21-24 травня 2024 р.

4-й семінар «Ядерна безпека та захист навколишнього середовища (IASEI-WS'2024)» відбудеться 21 травня 2024 р. в рамках конференції на базі Центру інформаційно-аналітичного та технічного забезпечення моніторингу об'єктів атомної енергетики НАН України.



Науково-практична онлайн-конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою»

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Дрезденського технічного університету колектив кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина запрошує студентів та викладачів взяти участь у науково-практичній онлайн-конференції (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою».



VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку»

 Запрошуємо учених, науковців, аспірантів, студентів зво та науково-дослідних установ, провідних фахівців у галузі суспільних, психологічних та педагогічних наук взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку».



Міжнародна конференція «Integrity, Open Science and Artificial Intelligence in Academia and Beyond: Meeting at the Crossroads»

 Запрошуємо освітян та науковців Західноукраїнського національного університету взяти участь у міжнародній конференції «Integrity, Open Science and Artificial Intelligence in Academia and Beyond: Meeting at the Crossroads».