ІIІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

 Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України запрошують науковців і практиків, викладачів та студентів, усіх охочих, кого цікавить тема комунікації, перемовин та медіації взяти участь у ІIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри».



XVII Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів "Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід"

  


 Запрошуємо науковців та всіх охочих взяти участь у роботі ХVIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», яка відбудеться 27-28 березня 2024 р у Західноукраїнському національному університеті.



Науково-практична онлайн-конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою»

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Дрезденського технічного університету колектив кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина запрошує студентів та викладачів взяти участь у науково-практичній онлайн-конференції (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою».



VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку»

 Запрошуємо учених, науковців, аспірантів, студентів зво та науково-дослідних установ, провідних фахівців у галузі суспільних, психологічних та педагогічних наук взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку».



XVIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації»

 У рамках 25-річчя Ради молодих вчених Західноукраїнського національного університету запрошуємо вас взяти участь у XVIIІ Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації».

У рамках 25-річчя Ради молодих вчених Західноукраїнського національного університету запрошуємо вас взяти участь у XVIIІ Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації».



Відбудеться Інтернет-конференція «Взаємодія фінансово-банківського та реального секторів у процесі забезпечення сталого економічного зростання»

 Шановні колеги! Колектив кафедри банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету запрошує Вас до участі у Всеукраїнській науковій Інтернет-конференції  «Взаємодія фінансово-банківського та реального секторів у процесі забезпечення сталого економічного зростання», яка відбудеться 12 листопада 2020 р.



Відбудеться Інтернет-конференція «Актуальні проблеми правоохоронної діяльності та національної безпеки держави»

 Шановні колеги! Колектив кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, Грузинський державний університет імені Шота Руставеллі, Вища школа менеджменту охорони праці в Катовіцах запрошують Вас взяти участь у Міжнародній науковій Інтернет-конференції молодих вчених «Актуальні проблеми правоохоронної діяльності та національної безпеки держави», яка відбудеться 23 жовтня 2020 року.



Відбудеться конференція «Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі V Ювілейної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Актуальні проблеми економіки, підприємництва та управління на сучасному етапі», яка відбудеться 12 листопада 2020 року в Західноукраїнському національному університеті за адресою: м. Тернопіль, вул. Бережанська, 4.



Відбудеться конференція «Перспективи розвитку освіти, науки і бізнесу в глобальному середовищі»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку освіти, науки і бізнесу в глобальному середовищі», яка відбудеться 23 жовтня 2020 року в Західноукраїнському національному університеті за адресою: Майдан Перемоги, 3 (навчальний корпус № 2).



«Управління комунальною власністю об’єднаних територіальних громад в умовах нових викликів реформування місцевого самоврядування»

 З ініціативи колективу кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ФЕУ ЗУНУ і за підтримки департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської обласної державної адміністрації  16 вересня 2020 року в онлайн режимі з використанням платформи Zoom відбувся регіональний круглий стіл на тему: «Управління комунальною власністю об’єднаних територіальних громад в умовах нових викликів реформування місцевого самоврядування».



Відбудеться засідання регіонального круглого столу «Управління комунальною власністю об’єднаних територіальних громад в умовах нових викликів реформування місцевого самоврядування»

 16 вересня 2020 року в онлайн-режимі з використанням платформи Zoom відбудеться регіональний круглий стіл на тему: «Управління комунальною власністю об’єднаних територіальних громад в умовах нових викликів реформування місцевого самоврядування».



Відбулася міжнародна конференція Ради молодих вчених ТНЕУ в дистанційному режимі!

 Вперше за 17-річну історію свого проведення Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Економічний і соціальний розвиток України у ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації» – що організовується Радою молодих вчених Тернопільського національного економічного університету – відбулася дистанційно.



Відбулася XVІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і молодих вчених «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

 29 травня 2020 р. викладачі та студенти кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ взяли участь у роботі XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих вчених «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів». Співорганізатором конференції виступив Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби.



Запрошуємо до участі у конференції «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

 Шановні студенти, науковці та усі хто цікавиться питаннями фіскальної політики! Кафедра податків та фіскальної політики ТНЕУ запрошує Вас долучитися до роботи XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів і молодих вчених «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів», яка відбудеться 29 травня 2020 року об 11.00 годині на базі платформи ZOOM. Meeting ID: 670 054 4866.



Конференцію «Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні» перенесено!

 Шановні колеги! Повідомляємо Вам про перенесення дати проведення пленарного засідання VI Міжнародної науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні», присвяченої 50-річчю кафедри обліку і оподаткування ТНЕУ з 22 травня 2020 року на 2 жовтня 2020 року у зв’язку з карантинними заходами для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19!



Відбулася інтернет-конференція «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки»

 15 травня 2020 року на базі платформи ZOOM відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки».



Запрошуємо до участі у Інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки»!

 Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки», яка відбудеться 15 травня 2020 року на платформі ZOOM з ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету.



«Лікарська таємниця в умовах пандемії: законодавчі, правозастосовчі, соціальні та психологічні аспекти»

 Юридичний факультет ТНЕУ запрошує до участі у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Лікарська таємниця в умовах пандемії: законодавчі, правозастосовчі, соціальні та психологічні аспекти», яка відбудеться 15 травня об 11.00 год. на платформі ZOOM.



Запрошуємо дізнатися більше про бізнес-комунікації та переклад!

 Кафедра іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій ТНЕУ запрошує на веб-конференцію «Бізнес-комунікації та переклад», яка відбудеться 13 травня о 15.00 год. на платформі ZOOM (ID 216 838 3144)!



Відбудеться веб-конференція «Податкові аспекти започаткування та ведення бізнесу в Україні»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у веб-конференції на тему: «Податкові аспекти започаткування та ведення бізнесу в Україні». Онлайн-зустріч відбудеться на платформі ZOOM 30 квітня о 14.00 год.



Веб-конференція «Противірусне» застосування методів та прийомів економічного аналізу в умовах невизначеності та економічних загроз»

 27 квітня 2020 року об 11.00 год. на платформі ZOOM відбулася веб-конференція на тему: «Противірусне» застосування методів та прийомів економічного аналізу в умовах невизначеності та економічних загроз», організована колективом кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу факультету фінансів та обліку ТНЕУ.



Запрошуємо до участі в онлайн-конференції «Актуальні проблеми сучасної науки»

 Колектив Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ запрошує до участі у студентській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми сучасної науки». Захід відбудеться 29 квітня 2020 р. на платформі Zoom о 14.00 год.



Відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку науки і бізнесу в глобальному середовищі»

  Шановні колеги! Тернопільський національний економічний університет запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку науки і бізнесу в глобальному середовищі», яка відбудеться 20 травня 2020 року.



Відбудеться конференція Ради молодих вчених ТНЕУ «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації»

 Рада молодих вчених ТНЕУ запрошує усіх охочих дистанційно взяти участь у XVII Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті: національна візія та виклики глобалізації». Конференція відбудеться 14-15 травня 2020 р. на базі Тернопільського національного економічного університету.



«Конкурентоспроможність вітчизняних підприємств-надавачів послуг громадського транспорту: актуальні проблеми та європейський досвід їх вирішення»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Конкурентоспроможність вітчизняних підприємств-надавачів послуг громадського транспорту: актуальні проблеми та європейський досвід їх вирішення», яка відбудеться 19-20 травня 2020 року у Тернопільському національному економічному університеті.



«Правова система України в умовах європейської інтеграції: погляд студентської молоді»

 Шановні колеги! Юридичний факультет, Рада молодих вчених, Студентське наукове товариство та адміністрація Тернопільського національного економічного університету запрошують Вас взяти участь у ІV Міжнародній науковій студентській конференції «Правова система України в умовах європейської інтеграції: погляд студентської  молоді»,  яка відбудеться 15 травня 2020 року (у заочній формі).



VI Міжнародна науково-практична конференція «Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції «Стан і перспективи розвитку обліково-інформаційної системи в Україні», присвяченій 50-річчю кафедри обліку і оподаткування , яка відбудеться у форматі панельних дискусій 22 травня 2020 року в Тернопільському національному економічному університеті за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а (корпус ТНЕУ №11).



Запрошуємо до участі у роботі конференції «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки»!

 Всеукраїнська  науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки», проведення якої було заплановане на 1-3 квітня 2020 р. переноситься на 14-15 травня 2020 року та буде проходити у форматі інтернет-конференції.



«Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки»

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас до участі у роботі Всеукраїнської  науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах інноваційного розвитку економіки», яка відбудеться 1-3 квітня 2020 року на базі Тернопільського  національного економічного університету.



Запрошуємо до участі у конференції «Світ теоретичної психології: від предметного поля до інструментів методологування»

 Колектив кафедри психології та соціальної роботи юридичного факультету ТНЕУ запрошує психологів-дослідників, методологів, науково-педагогічних працівників і молодих учених до участі у Міжнародній науковій конференції «Світ теоретичної психології: від предметного поля до інструментів методологування», яка відбудеться 22-23 травня 2020 р. у м. Тернопіль.