» » Дорога університетська родино!

Дорога університетська родино!

Дата: 20-10-2016, 08:14 | Автор:

 Сьогодні час нестримно наближає нас до межі, що відокремлює минуле від прийдешнього, перегортає сторінки історії та відкриває у літописі Тернопільського національного економічного університету майбуття.
Скільки доль, прагнень, думок, емоцій переплелися мереживом у канві нашої з Вами історії. У ній немає нецікавих сторінок, чернеток і чистовиків, у ній є ми – обличчя і сумління університету.
Сьогодні Тернопільський національний економічний університет гордо і впевнено прямує до визначеної мети. Відданість учених і науковців, які заклали підвалини фахових знань, стала поштовхом до підкорення нових вершин, натхнення у вихованні молодого покоління.
Студентство – юне і прекрасне обличчя нашої країни. Саме юнакам і дівчатам, з їх молодечою енергією, наполегливою щоденною працею і завзяттям, будувати майбутнє України.
Гордимося нашими випускниками, адже тут вони навчалися досліджувати закони економіки, інформатики та права, бачити перспективи розвитку, впевнено йти вперед, досягати успіху.
За цими швидкоплинними студентськими роками навчання криється нелегкий шлях утвердження своїх принципів, пошуків і звершень, зростання та примноження власних досягнень.
Ми цінуємо минуле, але, базуючись на досягнутому, будуємо майбутнє.
Наука – це сфера пошуку людей творчої праці, робота яких є символом духовної свободи та розвитку особистості. З теплотою у серці вітаю усіх, хто пов’язав свій життєпис з історією університету.
Бажаю невичерпної енергії та наснаги для реалізації сміливих планів та цікавих задумів. Нехай невтомні серця університетської спільноти б’ються в унісон, а у вищому навчальному закладі панує дух єдиної родини, що забезпечить упевнений науковий поступ та додасть сили в усіх починаннях! Примножуймо здобутки Тернопільського національного економічного університету в ім'я нашого народу та України!
Віват  професори! Віват студенти! Віват університете!
 
 
Ректор                                                                                    Андрій КРИСОВАТИЙ