» » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ У ТНЕУ

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ У ТНЕУ

Дата: 6-10-2016, 12:51 | Автор:

Сьогодні кожен має власні уявлення, що таке туризм. Для одних - це відпочинок на морі, для інших – поїздки у зарубіжні країни, для третіх – це звичайний похід із наметами до найближчого лісу, задушевні розмови біля багаття і пісні під гітару. Проте, для студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, яких фахово готує кафедра міжнародного бізнесу і туризму (спеціальність «Туризм») - це слово означає набагато більше, адже для них - це сенс всього життя, це безліч спогадів, почуттів та емоцій. 
Всесвітній день туризму усі любителі подорожей відзначають 27 вересня, і студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету не виключення. Це свято було започатковане Всесвітньою туристичною організацією 27 вересня 1979 року та слугує нагадуванням про те, що всі громадяни світу мають право насолоджуватися неймовірною різноманітністю нашої планети і красою світу, в якому ми живемо. Основна тема цьогорічного дня  – «Туризм для всіх». 
  27 вересня 2016 року в стінах нашого університету це свято зібрало викладачів кафедри міжнародного бізнесу і туризму, а також студентів всіх курсів, що навчаються на даній спеціальності, на святковому занятті к.е.н., доцента кафедри Оливко Оксани Андріївни та студентів групи Т-31. Розпочався захід зі вступного слова к.е.н., доцента, завідувача кафедри міжнародного бізнесу і туризму Анатолія Михайловича Тибіня, який висловив подяку організаторам і учасникам свята, а також, вітаючи всіх, наголосив, що: «Туризм є невід’ємною частиною нашого життя, адже кожна людина хоче пізнавати світ, а туризм – це і є той метод, що дозволяє його пізнати!». 
  Продовжив наше свято студент групи Т-31 Кучер Роман, який приготував дуже цікаву ознайомчу презентацію про історію святкування Дня Туризму та ще раз довів всім, що «подорожувати – це прекрасно, адже немає жодної людини на землі, яка б не любила мандрувати по світу, бути першовідкривачем нових незвіданих куточків землі. Подорож як книга, й ті, хто не подорожують, перечитують увесь час тільки одну сторінку». Подорожуючи, ми черпаємо нові враження, знаходимо натхнення, відкриваємо для себе нові горизонти, ламаємо стереотипи, часто зустрічаємо нових друзів, потрапляємо в пригоди та авантюри.
  Також у рамках святкування найкращими студентами (студент 3 курсу Лисак Павло та студент 1 курсу магістратури Круцько Віталій) була запропонована на розгляд корпоративна символіка кафедри та спеціальності. 
  Ще одним символічним жестом в проведенні всесвітнього Дня Туризму був запропонований проект групи Т-31 та їх академічного наставника Продан І. О. нанесення різноколірними фарбами відбитків рук на ватмані. Першими, хто залишив свої відбитки, були викладачі кафедри міжнародного бізнесу і туризму, далі за ними були усі студенти, що завітали на свято. На завершення всіх почастували смачним святковим тортом.
  І студенти, і викладачі були дуже задоволені таким цікавим та яскравим заходом, що ще раз доводить те, що всі ми дружня університетська родина!
 
Автор: староста групи Т-31 Тарадай Ольга
 
  Фотозвіт: